Dagar kommer dagar går.

Om allt från åsikter till recensioner av teknikprylar. Häng med, delta och tyck till!

Bästa vännen - teven

Publicerad 2013-05-24 14:59:23 i Allmänt snack

Många tycker att titta på TV är bland det mest outbildade man kan göra och att det är bortkastad tid att titta på "dumburken".
 
Då har dom i så fall bara valt att titta på sopiga tv-kanaler och det är inte tevens fel utan snarare deras eget fel som inte har förstånd att välja bättre, mer bildande och personlighetsutvecklande program!
För det finns mängder av det och jag skulle personligen inte klara av en dag utan att se på nyhetsprogram, kunskapskanalen, information om världen här och nu och forskning,
 
Dessutom är teven en tyst vän.
Den pratar TILL dig och inte MED dig. Du slipper engagera dej i folks dispyter och åsikter utan kan lugnt luta dig tillbaka i soffan och låta dem tjafsa bäst dom vill.
Oerhört skönt!
 
Du kan se på forskningsutveckling inom celler, botemedel och nya rön - och sen ta en sväng ut i rymden kring svart materia och livet före Big Bang, ta del av gastronomiska utsvävningar i matlagning och se tävlingar där dom är på platser du aldrig varit till (eller ens vill åka till). 
Tröttnar man på alltför mycket information så kan det vara avkopplande att ta en sväng till Afrika och lära sej om hur dom tar hand om övergivna elefantungar.
 
Så dom som säger att titta på teve är det dummaste man kan göra är nog (troligen...) mer outbildade än dom själva förstår.
 
Hur resonerar du kring ditt teve-tittande?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Days comes and goes

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela